Усик готується до грандіозного бою

17.02.2019 9:28 0

Усик готується до грандіозного бою

Суперником абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика може стати російський спортсмен Олександр Повєткін.
Про це пише СобКор.
Як відомо, британський промоутер Едді Хірн планує організувати бій Усика і Повєткіна в США. Попередня дата і місце поєдинку - 18 травня, Чикаго.
Якщо бій відбудеться, він стане дебютним для Усика у важкій вазі. Українець є володарем усіх чемпіонських поясів у першій важкій вазі. Олександр Повєткін у своєму останньому поєдинку програв Ентоні Джошуа.
Читайте також: Усик через два года готов перейти в супертяжелый вес
Нагадаємо, що 32-річний Олександр Усик провів на профі-рингу 16 поєдинків і у всіх здобув перемоги, 12 разів – дострокові. Минулого року українець виграв турнір WBSS, а потім нокаутував Тоні Белью в Манчестері.
На рахунку 39-річного Олександра Повєткіна в профі 36 боїв: 34 перемоги і 2 поразки, від Джошуа і Володимира Кличка. Обидва боксери – олімпійські чемпіони. Повєткін взяв "золото" в 2004 році в Афінах, Усик – у 2012 році в Лондоні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные алмазные круги для болгарки Качественное и надежное оборудование для гостиниц Минеральная вата в Ужгороде Кредит онлайн и 24 часа в сутки Виды торговых весов

Последние новости