Президентський мітинг в Нігерії закінчився смертельною тиснявою

13.02.2019 12:37 0

Президентський мітинг в Нігерії закінчився смертельною тиснявою

У Нігерії у вівторок після виступу президента країни Мохаммаду Бухарі сталася тиснява, в результаті якої загинуло щонайменше 14 осіб.
Про це пише СобКор.
Представник клінічної лікарні Університету Порт-Харкорта поінформував:
«У результаті інциденту загинуло щонайменше 14 осіб», - йдеться в повідомленні.
Крім того у відділенні невідкладної допомоги знаходяться ще люди, тому медики не можуть назвати точну цифру постраждалих, а кількість загиблих також може в будь-яку хвилину зрости.
Читайте також: Повінь у Нігерії забрала життя десятьох людей
Передвиборчий мітинг президента проходив у вівторок на стадіоні в місті Порт-Харкорт. Тиснява почалася відразу після того, як лідер залишив арену.
Люди, які стояли позаду, тиснули на тих, які знаходилися попереду, через що деякі втрачали рівновагу і падали під ноги натовпу.
Як повідомлялося, в суботу, 16 лютого, в Нігерії пройдуть загальні вибори. Президент Бухарі балотуватиметься на другий термін, його головним суперником є колишній віце-президент країни Атіку Абубакар.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальный элитный алкоголь на сайте AlcoPort Путешествия в любой уголок планеты с Best-tour Лучший софт на лучшем игровом портале Слабые стороны топовых моделей Ауди? Коллекция брендовой сантехники от английской компании

Последние новости