Вчені розповіли, що впливає на оцінку власного тіла

08.02.2019 17:34 0

Вчені розповіли, що впливає на оцінку власного тіла

Вчені заявили: ставлення до власного тіла залежить від оточення - люди, з якими ми проводимо багато часу, впливають на сприйняття тіла.
Про це пише СобКор.
Згідно з даними дослідження вчених з Університету Ватерлоо, проводити більше часу набагато корисніше для здоров'я і фігури з тими людьми, які не переймаються власним тілом. Спілкування з ними дозволяє відчувати себе набагато краще, а крім того, в подібному спілкуванні виробляються звички піклуватися про харчування і тіло, встановили дослідники.
Вчені прийшли до подібного висновку, досліджуючи, як саме соціальні контакти з людьми можуть впливати на ставлення до власного тіла.
Виявилося, що постійна присутність в оточенні людей надає в цьому сенсі негативний вплив.
Читайте також: Вчені розповіли, чому молоко корисне для дорослих
"Наше дослідження показує, що соціальне оточення впливає на те, як ми ставимося до свого тіла", - сказала з цього приводу співавтор проекту Кетрін Міллер.
У дослідженні фахівців брали участь 92 студентки до 25 років, які вели щоденник, записуючи свої думки від контактів з людьми. Вчені вивчали, як при цьому в учасниць змінювалася оцінка власного тіла.
"Ми з'ясували, що проводити більше часу з людьми, які не стурбовані своїм тілом, може бути корисно для захисту від неврегульованого харчування і для сприяння інтуїтивному харчуванню", - зазначила доктор Міллер.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Памятники из гранита в Запорожье Мужские духи для вашего невероятного образа Быстрая регистрация кассового аппарата Лучшее место для приобретения гироскутера Где купить медицинскую книжку

Последние новости