Вчені назвали фрукт, який уповільнює старіння

30.01.2019 1:36 2

Вчені назвали фрукт, який уповільнює старіння

Дослідники з Корейського інституту східної медицини встановили, що манго - ефективний фрукт проти старіння.
Про це пише СобКор.
Південнокорейські вчені закликають людей в віці після настання 30 років регулярно вранці вживати в їжу по одному манго. Це, на їхню думку, є чудовим способом підтримувати молодість зовнішнього вигляду.
Згідно з отриманими даними, манго захищає клітини шкіри від втрати колагену - білкової структури, чия достатня кількість забезпечує шкіру такими якостями, як гладкість і пружність. За словами провідного автора дослідження Вів'єн Фам, два манго на день допоможуть виглядати набагато молодше за свої роки.
Читайте також: Лікарі назвали фрукт, який може захистити від раку
"У жінок, які щодня з'їдають манго, вже через три тижні шкіра стає пружнішою та еластичнішою, краще утримує вологу, а також стає менш схильною до шкідливого впливу УФ-променів", - зазначила фахівець.
Також плоди манго корисні при проблемах з нервовою системою: в них міститься багато вітаміну В6, який дає заспокійливий ефект в стресових ситуаціях. Крім цього, манго активізує метаболізм і добре допомагає вирішити проблему запорів. Все це також сприятливо позначається на стані зовнішності.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стильные и модные женские сумки по доступной цене Можно ли доверять микрофинансовым организациям Заправка лазерных картриджей в сервис-центре TonFix – экономически выгодный расход денежных средств Большой выбор качественных бензиновых цепных пил Табак Dark Side: почему он, а не другой

Последние новости