Хакери викрали дані про теракт 9/11 у США: стало відомо навіщо

03.01.2019 14:39 0

Хакери викрали дані про теракт 9/11 у США: стало відомо навіщо

У ніч 1 січня хакерська група The Dark Overlord анонсувала злив викрадених документів щодо теракту 11 вересня 2001 року у Нью-Йорку, коли літаки протаранили Всесвітній торговельний центр.
Як пише Forbes, викрадачі вимагають поповнення їхнього гаманця у біткоїнах. Зараз у соціальних мережах вони виклали деякі дані, проте запевняють, що в них є 18 тис. документів, що пов’язані з терактом. Йдеться про документи, які вони начебто викрали у компаній страхування. Про це повідомляє daily-news.com.ua
«Hiscox Syndicates Ltd та Lloyds of London є найбільшими фірмами зі страхування на планеті. Вони страхують усе: від найменших полісів до найбільших, таких як Всесвітній торговельний центр», — пишуть злочинці.
Прес-секретар Hiscox запевняє, що дані викрали в американської фірми, що консультувала деяких її комерційних клієнтів. «Система цієї фірми не пов’язана з нашою. Комп’ютерна мережа Hiscox не постраждала. Одна зі справ, щодо якої компанія консультувалася з американською фірмою стосується теракту 9/11. Ми вважаємо, що саме ці документи були викрадені», — зазначив він.
Представник компанії Lloyd's of London також переконує, що їхні системи не були зламані. Зловмисники підігрівають інтерес до документів, апелюючи до теорій змов щодо теракту.
«Те, що ми будемо публікувати, — це правда. Правда про один з найбільш резонансних інцидентів недавньої історії, який покритий таємницю з багатьма запитаннями», — написав хакер.
Перед тим, як їхній акаунт у Twitter був заблокований, зловмисники начебто зв’язалися з WikiLeaks, а ті зацікавилися даними.
Читайте також: Експерт розповів, які атаки готують хакери
У 2017 році хакери The Dark Overlord зламували системи студії, що працювала з Netflix, а згодом і системи інших компаній.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Разработка сайтов под ключ Чем так перспективна работа в Европе? Пасхальные украшения для дома: свежие и интересные идеи Обеды с доставкой офис – идеальный вариант не пропустить приём пищи Где купить клавишные выключатели

Последние новости