Негода в Україні: яка ситуація на дорогах на цей час

28.12.2018 20:47 0

Негода в Україні: яка ситуація на дорогах на цей час

Водіїв попередили про небезпеку на дорогах у зв’язку із непогодою.
Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на прес-службу Укравтодору.
В п’ятницю, 28 грудня, в західних областях дощ при температурі повітря +1+3°С, у Житомирській, Київській, Черкаській, Дніпропетровській та Донецькій областях місцями дрібний сніг, в решті областей без опадів. Температура повітря коливається від -2° до -10°С.
В нічний час доби періодично виникали ускладнення в русі з причини затримок великовагового транспорту на небезпечних ділянках доріг (спуски, підйоми) у Полтавській (М-22 Полтава – Олександрія, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь в Кременчуцькому районі та Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка в районі м. Кобеляки). Дорожніми підприємствами вживались термінові заходи щодо забезпечення безпечного проїзду на зазначених ділянках доріг.
Читайте також: День дипломатів: яку роль в Україні відіграють жінки-посли
Проїзд на дорогах державного значення забезпечено, заторів у русі через неналежний стан доріг немає. На дорогах М-03 Київ – Харків – Довжанський та М-22 Полтава – Олександрія в Полтавській області наявна значна кількість великовагових автомобілів, розміщених на стоянках біля об’єктів придорожнього сервісу та закладів торгівлі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупка и продажа антиквариата онлайн Респираторы по лучшей цене - что нужно знать Твердотопливные котлы белорусского производства Зубр со скидкой Медицинское оборудование для клиник Руководство по покупке лестниц и лесов

Последние новости