Науковці знайшли новий спосіб передбачення смерті

24.12.2018 20:24 0

Науковці знайшли новий спосіб передбачення смерті

Вчені американського Інституту Солка знайшли спосіб передбачити смерть людини шляхом визначення біологічного віку людей, який може не збігатися з хронологічним.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Зазначається, що для цього науковці визначили активність ключових генів у клітинах шкіри. Дослідники проаналізували молоді й старі частинки сполучної тканини, взяті зі шкіри 133 людей віком до 94 років.
Так вченим вдалося встановити активність генів у певних клітинах в тому чи іншому віці. Вчені скористалися методом РНК-секвенування – для пошуку біомаркерів старіння, які змінюються з віком. Цей метод дозволив передбачити стан фібробластів –клітин сполучної тканини з похибкою до 8 років.
Читайте також: Вчені знайшли спосіб вирощувати людські кінцівки
Дослідження виявило, що хворі на прогерію, при якій відбувається передчасне старіння, старші від свого реального віку приблизно на 10 років. За допомогою отриманих даних дослідники виявили ознаки раннього старіння й передчасної смерті.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная техника для фото и видео операторов от Fotobym Как вылечить человека от алкогольной зависимости Золотые монеты царской Руси для нумизматов Снаряжение для подводных путешествий Дерев’яні ліжка від виробника

Последние новости