В Україні створили знаменитий горбатий запорожець. Фото

24.12.2018 0:17 1

В Україні створили знаменитий горбатий запорожець. Фото

Одеські тюнери представили результати своєї багатомісячної роботи, в якій модернізації піддався знаменитий Запорожець-965, що має також прізвисько «Горбатий».
Про це пише СобКор.
Основною метою ательє було зробити дану модель, нітрохи не гіршою «лакшері» ретро-авто, тому матеріали для її переробки бралися найякісніші (замовлялися у постачальників Lamborghini).
В Україні створили знаменитий горбатий запорожець. Фото
У відео, опублікованому на каналі «Авто-Тема» на Youtube, розповідається, що перетворення «Запорожця» в «лакшері» ретро-кар почалося з перетяжки його салону, а також кузова шкірою. Зовні машина отримала обробку з двох відтінків – шоколадного і кремового, а інтер’єр автомобіля виконаний в більш яскравому, контрастному стилі. Доповнюють картину штамповані колісні диски великого діаметру, взуті в низькопрофільні покришки.
В Україні створили знаменитий горбатий запорожець. Фото
Читайте також: Українці створили новий бронеавтомобіль
Але більш серйозній переробці піддалася технічна сторона «Горбатого», оскільки від знаменитого радянського класичного автомобіля зберігся тільки кузов, а шасі було запозичене у Smart.
Приводить в руху машину 0,6-літровий 3-циліндровий мотор з водяним охолодженням потужністю 55 кінських сил.
Нагадаємо, що автомобіль ЗАЗ-965 випускався в СРСР в період з 1960 по 1969 рік. Автомобіль мав задньомоторне компонування, задній привід і оригінальний двигун, який видає 27 кінських сил.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор качественных полотенец из натуральных материалов Стоит ли доверять машинам Alfa Romeo? Сучасні шафи для зберігання особистих речей Как лечить геморрой? Косметологическое оборудование от ALVI PRAGUE

Последние новости