Стало відомо, коли резервістів розпустять по домівках

19.12.2018 16:46 1

Стало відомо, коли резервістів розпустять по домівках

Резервісти першої черги, які здійснюють підготовку у навчальних центрах, поїдуть додому до різдвяних свят, якщо не буде загроз вторгнення агресора на територію України.
Про це йдеться у повідомленні Управління зв’язків з громадськістю Збройних сил України у Facebook, передає daily-news.com.ua
"У разі зниження загроз, щодо вторгнення агресора на територію України, всі резервісти убудуть до різдвяних свят додому та зустрінуть їх у колі своїх сімей і рідних", - йдеться у повідомленні.
У Генштабі поінформували, що до восьми навчальних центрів Збройних сил України направлено більше трьох тисяч військовозобов’язаних із всіх куточків нашої країни.
Читайте також: На Миколаївщині троє молодиків згвалтували неповнолітню
Підготовка здійснюється резервістів за 42 військово-обліковими спеціальностями та більше ніж 120 різними спеціалізаціями (посадами).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупка смартфона в интернет-магазине Приемлемые цены на кастрюли от интернет-магазина plastic-shop.in.ua Канадский дом по украинской цене Риски дарения недвижимого имущества для дарителя и одариваемого Жалюзи на любой вкус, цвет и кошелек

Последние новости