Очищення організму: що кажуть спеціалісти

10.12.2018 10:06 0

Очищення організму: що кажуть спеціалісти

Надлишок цукру викликає діабет, ожиріння, проблеми з серцем, печінкою та іншими органами.
Про це пише СобКор.
Порада № 1
Перехід від рішення до дії – найскладніше в будь-якій справі. Але якщо ви твердо вирішили очистити організм від цукру і почати відчувати себе краще, то напишіть на листочку причини, навіщо вам це потрібно. Свої записки розкладіть по всій квартирі – вони будуть вам постійним нагадуванням і не дадуть збитися з правильного курсу. Повісьте список на холодильник, на дзеркало у ванній кімнаті, поствате його собі на робочий стіл, в машину на приладову панель, і обов’язково заручіться підтримкою близьких. У перший день звикають до думки.
Порада №2
Припинити їсти цукор – це непросто, але якщо ви вже вирішили провести цей детокс, значить він вам потрібен. Просто перестаньте їсти солодке, в тому числі будь-які штучні замінники цукру – від них більше шкоди, ніж користі. Вони збільшують вашу тягу до солодкого і ведуть до накопичення жиру в організмі.
Порада №3
Дотримуйтесь питного режиму. Ми говоримо не про чай з кавою, а про звичайну воду, яка не містить калорій. Жодних магазинних напоїв, єдине, що ви можете дозволити собі це домашні свіжовичавлені соки з овочів і фруктів, але в дуже невеликих кількостях. Цукор, присутній в різних напоях, заподіює вам ще більше шкоди, ніж той, що міститься їжі, оскільки швидше всмоктується організмом і відкладається жиром.
Порада №4
Харчування має бути збалансованим! Організм повинен отримувати білки, жири і вуглеводи. Наші предки придумали різні історії і приказки про сніданок не випадково. Він повинен бути багатим на протеїни, оскільки білок нормалізує рівень цукру в крові, інсуліну і зменшує тягу до солодкого.
Читайте також: Спеціалісти розказали, як правильно зволожувати волосся
Порада №5
Пора відмовитися на час від хліба, макаронів і картоплі – в них міститься крохмаль, який загальмовує метаболізм. А ось будь-які овочі, підуть тільки на користь. Адже організму необхідні вуглеводи. Віддавайте перевагу: броколі, спаржі, зеленій квасолі, зеленій цибулі, цукіні, а також корисним помідорам, фенхелю, баклажанам, артишокам і перцю.
Порада №6
Насправді нас повнять зовсім не жири, а зайвий цукор, тому не відмовляйтеся від них, адже саме вони допомагають нам бути бадьорими і енергійними. Вони допомагають збалансувати рівень цукру в крові. Включіть у свій раціон горіхи, оливкову олію, рибу жирних сортів. М’ясо індички, лосось, чорниця і мигдальна олія допоможуть знизити потребу в цукрі.
Порада №7
Найчастіше нас тягне на солодке, коли ми нервуємо, тому тримайте стрес під контролем. Допоможуть дихальні вправи, йога. Будьте готові до перепадів настрою під час відмови від цукру. Краще себе почувати допоможе сон – недосипання теж вимагає цукру, щоб заповнити відсутню енергію. Як і в разі будь-якого процесу детоксикації, відпочинок має вирішальне значення і відіграє важливу роль у відновному процесі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

«Банкротство и Ликвидация» - портал для решения проблем Вступительный этап в безграничный мир Выучи испанский и пупутешествуй без проблем Все необходимые товары для рукоделия на одном сайте Большой выбор кроватей

Последние новости