В Україні знімуть детективний серіал про поштарів

09.12.2018 1:26 0

В Україні знімуть детективний серіал про поштарів

Телеканал "Україна" та компанія Film.ua розпочали зйомки детективного серіалу "Пошта".
Про це пише СобКор.
Знімає 40-серійний телефільм, який вийде на екрани восени 2019-го, режисер Олександр Пархоменко.
Головну роль зіграла акторка столичного Театру на Липках Олена Михайличенко.
"Моя героїня Олена Любченко розлучилася з чоловіком, за сюжетом, - розповідає акторка. - Вийшла за нього ще студенткою, народила доньку.
Ніде не працювала. Шукає роботу, бо не вистачає грошей. Влаштовується експедитором до поштової компанії, розвозить посилки і бандеролі.
Олена працює в парі з експедитором Андрієм. Він теж розлучений. Герої відчувають одне до одного симпатію, але бояться знову підпустити когось до себе. Звести їх намагаються їхні вже дорослі діти.
Читайте також: Ведуча «Орла і решки» стане зіркою серіалу
Андрій - колишній працівник МНС. Покинув службу після того, як в одній з операцій загинули дружина і син його друга. Досвід допомагає йому в новій роботі. Якось доставляє листа, має його передати прямо в руки. Адресат відкрив конверт при ньому. Виявилося, що викрали його сина. У листі погрожують, вимагають викуп і наказують не звертатися до поліції. Разом з дружиною починають панікувати. Андрій піднімає свої зв'язки і до кінця серії виводить зловмисників на чисту воду".
Над розробкою серіалу "Пошта" працювало 12 сценаристів. Телефільм знімають у Києві. Декорацію поштового відділення звели у павільйоні Film.ua.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Газовий адвокат від Енерджі трейд груп - нова послуга незалежного провайдера енергії Широкий ассортимент детских спортивных комплексов разных уровней сложности Геріатричний Пансіонат "Срібний Вік": Дім Заботи та Комфорту для Людей у Золотому Віці Быстрая регистрация кассового аппарата Практичные и стильные блокноты с логотипом компании

Последние новости