Xiaomi обігнала Apple: статистика, яка здивує

05.12.2018 18:33 0

Xiaomi обігнала Apple: статистика, яка здивує

За підсумками третього кварталу 2018 року китайська компанія Xiaomi потіснила Apple з першого місця на ринку розумних годинників і фітнес-браслетів.
Глобальні поставки подібних гаджетів досягли 32,0 млн одиниць в третьому кварталі 2018 року, що на 21,7% більше, ніж в попередньому році, повідомляється на офіційному сайті компанії IDC. Про це пише daily-news.com.ua
Компанія Xiaomi показала величезний прогрес з продажу на ринку розумних годинників та фітнес-браслетів. Xiaomi відвантажила 6,9 млн пристроїв і зайняла 21,5% цього ринку в порівнянні з третім кварталом 2017 року. При цьому обсяг поставок виріс майже на 91%. Компанія зробила наголос на недорогі фітнес-браслети і зміцнює свої позиції за рахунок порівняно невеликої ціни і великих обсягів продажів.
Тим часом, ринок розумних годинників також розвивався протягом кварталу, так як два найбільших бренду розумних годинників, Apple і Fitbit, продовжували поглиблюватися в ринок охорони здоров'я. Цей ринок швидко стає наступним кордоном для брендів, який можна завоювати. Завдяки сильному регулювання і більш пильній увазі чиновників цей сегмент, швидше за все, дозволить лідерам ринку ще більше зміцнити своє лідерство, - розповів старший аналітик компанії IDC Джітех убраний.
Xiaomi посіла перше місце протягом кварталу завдяки успіху Mi Band 3 і значному збільшенню продажів за межами Китаю. Хоча зазвичай на частку Китаю припадає понад 80% обсягу відвантаження Xiaomi, в цьому кварталі ця частка знизилася до 61%, оскільки компанії вдалося розширити свою присутність на інших ринках, таких як Індія, Європа, Близький Схід і Африка.
В кінці кварталу Apple випустила свою першу версію Watch4, перший годинник бренду, схвалений для медичного використання. Новий дизайн і розміри разом з останньою версією Watch OS були зустрінуті добре, хоча на останню версію припадало менше 20% всіх поставок Apple Watch. Знижена ціна на Watch 3 забезпечила більшу частину продажів Apple протягом кварталу.
Читайте також: Xiaomi вигадав повідець для дітей
Останні пристрої Fitbit, включаючи Versa, Charge 3 і Ace, допомогли компанії уповільнити своє зниження в порівнянні з попередніми кварталами. На четвертому місці в рейтингу китайська компанія Huawei з браслетом TalkBand B5. На п'ятому місці - Samsung. Цікаво, що в процентному відношенні продажі корейського бренду збільшилися навіть більше, ніж у Xiaomi.
Xiaomi обігнала Apple: статистика, яка здивує

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Хорошее и недорогое такси Все строительные материалы для ремонта в Кубе Лучшие стоматологические услуги Захват столичной недвижимости Андреем Волковым Высший пилотаж среди кальянов — кальяны Amy

Последние новости