Алессандра Амбросіо порадувала спокусливим фото

02.12.2018 1:57 0

Алессандра Амбросіо порадувала спокусливим фото

Ангел Victoria's Secret схвилювала море яскравим бікіні
Алессандра Амбросіо - супермодель з Бразилії, постійна учасниця показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм, обличчя багатьох модних брендів, включаючи Christian Dior, Armani Exchange, Next, одна з «ангелів» Victoria's Secret. Дівчина активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами свого життя з шанувальниками в соцмережі, пише видання daily-news.com.ua
Так, в цей раз модель показала спокусливе пляжне фото, на якому позує в яскравому роздільному купальнику біля моря. На одній з фотографій Алессандра варто боком до камери, демонструючи пружну попу і підкачані ноги. На ній сонцезахисні окуляри, а її волосся розвіваються на вітрі.
На другій фотографії дівчина стоїть в зухвалої позі, витягнувши руки вгору. На ній все той же червоний купальник-бікіні, але тепер вона опинилася віч-на камері. Модель вразила шанувальників ідеальною фігурою і рельєфним тілом. Геолокація біля її фотографії свідчить про те, що Алессандра Амбросіо відпочиває в мексиканському штаті Наяріт.
Читайте також: Поліція не може упіймати Кевіна Спейсі
Шанувальники в захваті від такого жаркого фото супермоделі і засипають Алессандро компліментами в коментарях. "Приголомшлива краса!", "Алессандра, ви чарівні", "Вогонь! Мені подобається, що у вас немає ніякої осені взагалі", "Ви виглядаєте приголомшливо", "Дуже хороша фотографія, ви тут просто чарівна", "Дуже красива дівчина" , "Ти сама досконалість", "Прекрасна", "Дуже гаряча", "Красуня", - пишуть захоплені фоловерів в коментарях до фото моделі.
Алессандра Амбросіо порадувала спокусливим фото

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Твердотопливные котлы в каждый дом Стабилизатор рулевой рейки: принцип работы Собственная разработка и производство заправочных станций Купить клей для плитки Заказать услуги по дизайну и 3Д проектированию

Последние новости