Дівчина подала до суду на батьків за дитячі фото

30.11.2018 10:35 1

Дівчина подала до суду на батьків за дитячі фото

18-річна дівчина з Австралії подала в суд на батьків за те, що вони "зробили її життя просто нестерпним".
Австралійка не могла дочекатися свого повноліття, щоб подати в суд на своїх батьків. А вся справа в тому, що її батьки завжди були великими шанувальниками соцмереж і частенько викладали фото своєї доньки. Про це пише daily-news.com.ua
Як повідомляє дівчина, її життя з 2009 року стала справжнім пеклом. І мати, і батько постійно публікували на Facebook дитячі фотографії дочки, які можна вважати інтимними. На фото дівчина часто була зображена в підгузках, на горщику або у ванній.
З самого початку дочка просила видалити знімки і більше не публікувати, але всі її прохання були марними. Через те, що батьки відмовлялися її слухати, єдиним виходом для австралійки став суд. За словами дівчини, над нею постійно знущалися однокласники через ці фотографії, ніхто не хотів спілкуватися з нею. Батьки не звертали на це ніякої уваги.
Читайте також: Тіна Кароль поділилася рідкісним сімейним знімком
За 6 років батьки розмістили більше 500 фотографій. Поки що неясно, чому для них було так важливо викладати на загальний огляд інтимні моменти з життя доньки. Психологи давно переконують матерів і батьків, особливо тих, які виховують підлітків, що потрібно обов'язково запитувати дозволу, перш ніж публікувати фотографії або інформацію в соціальних мережах. Але, мабуть, для деяких віртуальне життя набагато важливіше за психологічне здоров'я їх дітей.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Игровые слоты онлайн для вашего досуга Серебряные кольца: как выбрать украшение Шикарное вечернее красное платье для настоящей королевы Смартфоны Samsung в Comfy по лучшим ценам Компания "Мегарент": сдача авто в аренду, сотрудничество с владельцами машин, желающих сдать свое авто

Последние новости