Wi-Fi начал отставать в скорости подключения

29.11.2018 6:16 0

Wi-Fi начал отставать в скорости подключения

Мобільні оператори та виробники смартфонів повинні переоцінити залежність від Wi-Fi.
Згідно з дослідженням компанії OpenSignal, 33 країни мають швидкість мобільного інтернету в середньому вище, ніж швидкість Wi-Fi.
Найбільший розрив між швидкістю підключень зафіксований в Австралії, пише інтернет-видання daily-news.com.ua
У цій країні середня швидкість Wi-Fi становить 21,6 Мбіт / с, а швидкість мобільного мережі - 34,6 Мбіт / с. Також до п'ятірки країн з мобільними мережами, які набагато швидше, ніж Wi-Fi, увійшли Ліван, Катар, Оман і Греція.
У той же час, в таких місцях, як США і Гонконг, середня швидкість WiFi затьмарює мобільні мережі. Подібна ситуація, нехай і не настільки виражена, зафіксована ще в 40 країнах. Це може незабаром зміниться, так як нове покоління мобільної мережі 5G почне поширюватися вже в 2019 році.
Також дослідники знайшли чотири країни, де немає істотних відмінностей між швидкістю WiFi і мобільною мережею: Угорщина, Бангладеш, Бельгія і Норвегія. Відзначається, що дані були зібрані з майже 7,8 мільйона різних пристроїв в 80 країнах.
У OpenSignal заявили, що результати дослідження показують, що мобільні оператори і виробники смартфонів повинні переоцінити залежність від Wi-Fi. У той же час, на даний момент Wi-Fi, як і раніше лідирує з-за більш низької вартості послуг.
Читайте також: LG запатентувала смартфон з 16-модульною камерою
Фахівці OpenSignal повідомили, що в майбутньому ситуація може ще сильніше змінитися з впровадженням стандарту 5G. До кінця 2018 року його планують запустити в 20 містах США, а в 2019 році вийдуть перші флагманські смартфони з підтримкою нового стандарту передачі даних.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Рішення по ціноутворенню на газ Промокод 1xbet Украина: бонусы и акции от платформы Виниловый сайдинг - особенноcти и виды Быстрая оценка недвижимости в Украине Как ускорить выплаты по кредитам?

Последние новости