Інцидент в Керченській протоці: кримський "суд" арештував усіх українських моряків

28.11.2018 20:15 0

Інцидент в Керченській протоці: кримський

Кримські "суди" заарештували всіх 24 військових моряків, які були затримані на кораблях Військово-морських сил України близько Кримського півострова 25 листопада.
Як передає daily-news.com.ua, в середу Київський районний "суд" Сімферополя заарештував дев'ятьох військових, в тому числі командирів кораблів Богдана небилиці і Олега Мельничука, командира дивізіону, який керував переходом кораблів, Дениса Гриценко, а також співробітника Служби безпеки України Андрія Драча. Також заарештовані Юрій Без'язичний, В'ячеслав Зінченко, Євген Семідоцкій, Володимир Лісовий, Андрій Шевченко.
Ще 15 осіб було заарештовано у вівторок Київським районним "судом" Сімферополя і Керченським міським "судом".
Всі українські військові моряки в даний час залишаються в статусі підозрюваних, обвинувачення їм не пред'явлено, повідомляється в середу на сайті Київського районного "суду" міста Сімферополя.
Читайте також: Порошенко підписав закон про введення воєнного стану
"27 і 28 листопада 2018 року Київським районним судом міста Сімферополя були розглянуті постанови слідчого Управління ФСБ Росії по Республіці Крим і місті Севастополі про обрання запобіжного заходу <...> підозрюваних в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 322 КК РФ (" незаконне перетинання Державного кордону Російської Федерації ")", - йдеться в повідомленні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой должна быть идеальная заправка для кальяна? Качественные кухонные ножи из дамасской стали Yaxell (Япония) Запчасти для автомобилей марки Mazda Какое ружье лучше выбрать новичку? Прочная и красивая бумага для упаковки подарков

Последние новости