Дієтологи підказали, як скинути 5 кг за три дні

28.11.2018 6:07 0

Дієтологи підказали, як скинути 5 кг за три дні

Дієта підійде тим, хто хоче скинути пару кіло перед важливою зустріччю
Ця дієта підійде тим, хто хоче швидко схуднути перед побаченням або важливим заходом.
На ній періодично сидять популярні зірки, фігурам яких можна позаздрити, пише daily-news.com.ua
Якщо в двох словах, то можна їсти все, що хочеш, протягом 8 годин, однак потім доведеться поголодувати.
Є дослідження, які показують деяку вигоду від меншої кількості цукру, що знижує ризик розвитку хронічних захворювань. Є підтвердження того, що "відпочинок" корисний внутрішнім органам і метаболізму, але все потрібно перевіряти.
Деякі дослідження, навпаки, показують, що немає різниці в самопочутті і швидкості схуднення між тими, хто їсть з інтервалами, і тими, хто просто обмежує калорії.
До плюсів такої дієти відноситься те, що ти більш свідомо підходиш до прийому їжі, шкідливих перекусів стає менше, також поліпшується сон і корисне харчування.
Однак недоліки теж присутні. Наприклад, в періоди, коли їсти не можна, ти можеш відчувати брак води в організмі, нудоту - і навіть помічати набір ваги. Довгострокові ефекти від інтервального голодування не вивчались. Крім того, в періоди, коли їсти можна, ти можеш підсвідомо вжити більше продуктів, ніж варто було б.
Читайте також: Медики назвали фрукт, який допоможе очистити печінку
Дієтологи не проти подібного підходу до харчування, однак при наявності неприємних симптомів або серйозних захворювань краще так не харчуватися. І тим більше не можна пробувати интервальное голодування тим, у кого депресія, хто чекає дитину або годує грудьми, приймає інсулін або ліки для поліпшення метаболізму.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Это одно из обязательных условий успеха Большой выбор качественных кухонных ножей испанского производства Игровой слот «Quick Hit» Какие виды танцев доступны в Украине Осветительные приборы от компании Евросвет

Последние новости