Кумедний білий ведмідь підкорив Мережу

22.11.2018 22:05 0

Кумедний білий ведмідь підкорив Мережу

Ведмідь виявився дуже товариським.
Один із співробітників станції на російському острові Столбовий (Якутія) зняв цікавого і зовсім не агресивного білого ведмедя, передає видання daily-news.com.ua
Ведмідь як видно молодий і ніколи не бачив раніше людей.
Мишка підійшов впритул до дерев'яного будиночка і коли став на задні лапи, то опинився впритул з автором цього відео, а потім почав принюхуватися до незнайомих новим запахів.
"Мішаня", - ласкаво говорить автор відео.
А далі знімати не злякався, а простягнув руку і навіть встиг погладити ведмедя по морді!
Здавалося б, в наступну секунду автор відео напевно повинен був позбутися цієї самої руки, білі ведмеді дуже сильні і не особливо лояльні до людини звірі.
Але цей лише висунув темний мову і облизався і підбадьорений автор відео повторно простягнув до нього руку і знову спробував погладити.
Після цього ведмідь знову постає на чотири лапи і починає трохи хвилюватися, крутячи голову на всі боки. Автор відео за кадром тим часом запитує "Миха, ти чого так близько підійшов?", А потім захоплюється розміром лап ведмедя.
Потім люди починає помітно нервувати і автор відео говорить "Миха, припиняй вже". Але ведмідь, почувши ці слова, знову встає на задні лапи і тягнеться до людей, а люди за кадром голосно здивовано охають.
Читайте також: Гра про порятунок Трампа викликала масу обурення в Мережі
Рятує становище з'явилася собака, яку автор називає "пожежною сигналізацією" і ведмідь жваво тікає геть зі станції.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какие цветы стоит дарить летом Стоит ли оснащать авто зимними накладками? Игровые слоты внутри сети: найди для себя развлечение Поиск жилья онлайн Подземное путешествие на глубину 280 метров

Последние новости