Аеропорт "Жуляни" запустив пікантну рекламу

15.11.2018 5:36 0

Аеропорт

Як відомо, 70% бортпровідників зазнають сексуальних домагань під час виконання службових обов’язків – але в Україні роблять на “сексуальності” рекламу! «Тобто, професія стюардеси – сексуально демонструвати принади? Ви впевнені?», – написала в коментарях до посту аеропорта Ірина Равчева.
На офіційній сторінці аеропорту «Київ» ім. Ігоря Сікорського у Facebook був опублікований допис про початок флешмобу, – пише daily-news.com.ua.
«Те, що професія стюардеси романтична – безперечно, але сексуальна також. Адже гарна уніформа ідеально пасуватиме відточеній фігурі, яку доповнюють стрункі жіночі ніжки. Було б дивно, якби співробітниці авіакомпаній не захотіли ці свої принади продемонструвати пасажирам і читачам тематичних авіаційних видань», – сказано в дописі аеропорту.
Суть флешмобу полягала в тому, що стюардеси кладуть ноги на панель для приладів та роблять фотографію.
Пізніше аеропорт видалив допис.
Читайте також:Уфологи знайшли дивні споруди на фотографіях астероїда
Згідно з опитуванням, проведеним Асоціацією бортпровідників у США (AFA), 70% бортпровідників зазнають сексуальних домагань під час виконання службових обов’язків. Було опитано 3 568 респондентів з 29 американських авіаліній. 35% відповіли, що відчували вербальне сексуальне насильство, 70% повідомили, що такі випадки траплялися три і більше разів за останній рік. Близько 20% респондентів повідомили, що зазнали фізичного харасменту з боку пасажирів протягом останнього року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Приставка Денди в HDMI Остекление балконов под ключ вместе с компанией «Алиас» Где купить товары для содержания аквариума с рыбками Центр пластической хирургии “GRACE” поможет исполнить вашу мечту Аварийное открытие замков автомобилей

Последние новости