Xbox One буде підтримувати клавіатуру і мишу: дата впровадження нововведення

14.11.2018 9:30 20

Xbox One буде підтримувати клавіатуру і мишу: дата впровадження нововведення

Розробники незабаром зможуть можуть реалізувати підтримку клавіатури і миші в іграх Xbox One.
Microsoft оголосила про підтримку клавіатури і миші для Xbox One ще в вересні, а тепер назвала точну дату нововведення.
Починаючи з 14 листопада, Xbox One буде підтримувати клавіатуру і мишу в 14 іграх, пише інтернет-видання daily-news.com.ua
Половина ігор, серед яких і Fortnite, отримають підтримку вже в листопаді, а друга частина розважальних програм стане доступною для нової функції трохи пізніше, у "другу хвилю".
Цікаво, що в жовтні розробники Fortnite заборонили користувачам Xbox One використовувати клавіатури і миші, які можна було підключити через неофіційний адаптер.
В першу сімку ігор, які будуть підтримувати клавіатуру і мишу, увійшли Fortnite, War Thunder, Warhammer: Vermintide 2, Strange Brigade, Deep Rock Galactic, X-Morph Defense, Bomber Crew. Microsoft також назвала проекти, які отримають підтримку в майбутньому. В їх число входять DayZ, Vigor, Warface, Moonlighter, Wargroove, Children of Morta і Minion Master.
Розробники незабаром зможуть можуть реалізувати підтримку клавіатури і миші в іграх Xbox One. Крім того, Microsoft проведе консультації зі студіями, щоб допомогти їм забезпечити справедливий і збалансований геймплей. Fortnite, зокрема, буде підбирати відповідних суперників тим гравцям, які вважають за краще використовувати клавіатуру і мишу, щоб підтримувати збалансовану гру.
Читайте також: Вчені відкрили революційний метод накопичення енергії
Поряд з підтримкою клавіатури і миші Microsoft анонсувала свою подальшу роботу з Razer. Razer планує представити першу бездротову механічну клавіатуру і мишу для Xbox на виставці Consumer Electronics Show в січні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Виды материалов для звукоизоляции Букеты цветов на заказ для Вас и ваших близких Автомобильные, морские и авиа - перевозки от компании «Kuehne+Nagel» Химчистка ковровых покрытий Сумки и рюкзаки для хранения ваших инструментов

Последние новости