Мешканцям столиці розповіли, коли треба буде платити "по новому" за тепло

14.11.2018 1:29 0

Мешканцям столиці розповіли, коли треба буде платити

Київтеплоенерго прийняло рішення не підвищувати вартість опалення для населення до січня.
Київтеплоенерго вирішило не змінювати до кінця року тарифи на виробництво теплової енергії для населення та релігійних організацій. Про це повідомляється на сайті підприємства, передає інтернет-видання daily-news.com.ua
З огляду на тривалу процедуру розгляду проекту тарифів в НКРЕКУ, 30 календарних днів, КП Київтеплоенерго прийняло рішення, що до кінця 2018 року зазначені тарифи змінюватися не будуть ", - йдеться в повідомленні.
У комунальному підприємстві також відзначили, що після підвищення ціни на газ 90% тарифу на виробництво теплової енергії становить паливо (природний газ). Тому коли ціна на газ змінюється - пропорційно до неї коригується і вартість виробництва теплової енергії.
Читайте також: В Дорожному фонді назвали область, де побудують першу бетонну дорогу
"Відповідно до Постанови №867 Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 року, діє єдина ціна на газ для всіх категорій споживачів - 6235,51 за 1000 куб. Нагадаємо, що раніше вона відрізнялася: для населення - 4942 грн за 1000 куб., для релігійних організацій - 2 471 грн за 1000 куб ", - нагадали в КП.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Огромный ассортимент запасных частей для ремонта бытовой техники Легализация документов без проволочек Детская одежда по приемлемым ценам Пинцет медицинский Каталог оригинальный запасных частей для авто из Китая

Последние новости