Дієтологи назвали продукти, які сміливо можна їсти ввечері

11.11.2018 0:28 0

Дієтологи назвали продукти, які сміливо можна їсти ввечері

Від такої їжі важко поправитися.
Людський організм, особливо жіночий, погано реагує на голод. Дієтологи представили список продуктів, вживання яких на ніч не заподіє шкоди фігурі і посприяє схудненню, повідомляє видання daily-news.com.ua
Жінки завжди прагнуть до досконалості і переживають за свою вагу. Більшість представниць прекрасної статі намагаються повечеряти до 18:00, проте нерідко до сну починають відчувати голод.
Недолік поживних речовин жіночий організм, призначений для материнства, сприймає як загрозу і починає запасатися енергією: замість схуднення він накопичує калорії. Якщо людина лягає спати, відчуваючи дискомфорт через прокинувся апетиту, вранці його тіло «візьме на себе» весь сніданок.
Читайте також: Медики назвали основні симптоми проблем з нирками
Дієтологи не рекомендують обмежувати себе в їжі і пропонують список продуктів, що сприяють вгамування голоду в пізню годину без шкоди для фігури. Людям, що бажають зберігати нормальну вагу і нашкодити організму, слід лише дотримуватися певного раціону харчування.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Женские украшения из натуральных камней Каталог лучших предложений для создания отопительной системы Ткань для столового текстиля Видеокарты по доступной цене Прочная и красивая бумага для упаковки подарков

Последние новости