Лікарі розповіли, кому краще відмовитися від кефіру

10.11.2018 12:25 0

Лікарі розповіли, кому краще відмовитися від кефіру

Цей напій має свої протипоказання.
Даний кисломолочний продукт вважається обов'язковим у здоровому раціоні. Але чи дійсно всім корисно пити кефір? Перш за все, підказують лікарі, протипоказанням до вживання цього продукту є індивідуальна непереносимість, повідомляє видання daily-news.com.ua
Крім того, кефір здатний зіпсувати самопочуття людям з підвищеною кислотністю шлункового соку (все ж даний продукт сам містить кислоту) та іншими проблемами шлунка.
«Кефір можна пити при таких хворобах шлунково-кишкового тракту, як виразка, гастрит, панкреатит, а також в разі рефлюксной хвороби, в тому числі з печією», - застерегли медичні фахівці.
Шанувальникам екстремальних способів схуднення на кшталт різних дієт на одному кефірі лікарі настійно радять не практикувати кефірних монодиет з метою схуднення. В такому випадку організму загрожує дефіцит корисних поживних речовин, оскільки містяться в самому кефірі недостатньо для підтримки хорошого здоров'я.
Способи схуднення з вживанням лише одного кефіру можуть призводити до зниження імунітету і порушень метаболізму, підкреслили вчені.
Також кефір може бути небажаний для людей з проблемами нирок. При нирковій недостатності додаткова білкове навантаження небажана, а кефір - багате джерело білка.
Читайте також: Медики назвали основні симптоми проблем з нирками
Нарешті, абсолютно для всіх кефір шкідливий в несвіжому вигляді. У такому продукті збільшується патогенна флора, і в гіршому випадку напій може привести до серйозного отруєння.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Экипировка и инвентарь для футбола, волейбола и баскетбола в интернет-магазине TeamSports Заказ товаров из Америки Жалюзи по выгодной цене в Одессе Где заказать написание дипломной работы Каталог профессионального швейного оборудования от интернет-магазина softorg.com.ua

Последние новости