Принц Уільям втрапив у курйозну ситуацію

08.11.2018 1:58 0

Принц Уільям втрапив у курйозну ситуацію

Принц думав, що п'є ром.
Днями принц Вільям взяв участь у офіційній події - параді пам'яті загиблих моряків-підводників. Однак захід не обійшовся без конфузу, передає daily-news.com.ua
Як повідомляє видання People, принц Вільям був представником королівської сім'ї на Submariners 'Remembrance Service and Parade. Перед військовими онук королеви Єлизавети II постав в класичному пальто і костюмі. Крім цього, на його вбранні виднівся червоний мак, який є символом загиблих воїнів. І хоч принц Вільям сумлінно виконав свою роль на параді, уникнути курйозу йому все ж не вдалося.
За традицією, всі учасники заходу повинні зробити ковток рому з фляг. Відмовитися від алкоголю принц Вільям, звичайно ж, не міг. Але коли він пригубив напій, то зрозумів, що там не ром, а "єгер-бомба" - коктейль з лікером "Егермейстер" і енергетичного напою.
"Уявіть моє здивування: думав, що там ром і не очікував" єгер-бомби ". Я ж міг сп'яніти, але лише обпік собі горло", - зізнався принц Вільям.
Читайте також: Олю Полякову силою вигнали зі студії під час прямого ефіру. Відео
Дивіться відео забавного розіграшу за участю принца Вільяма:

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Брендовая посуда для всей семьи Ериняк Юрий: бизнес на службе благотворительности Курсы коррекции фигуры: на шаг ближе к мечте Захват столичной недвижимости Андреем Волковым Раскрутка треков, вывод в тренды через СМОСЕРВИС

Последние новости