Названо виробників, які більше не випускатимуть дизельні авто

05.11.2018 1:37 18

Названо виробників, які більше не випускатимуть дизельні авто

Автомобілі з дизельними двигунами багато років були дуже популярні. Але останнім часом їх продажі, особливо в Європі, постійно знижуються.
Про це пише СобКор.
Причина – нові стандарти з викиду СО2 і скандали, в які були залучені дизельні машини. Наразі вже 13 автовиробників оголосили про те, що вони відмовляються від дизелів.
Volvo
Volvo не розробляє нові покоління своїх дизелів. Через кілька років у цього бренду взагалі не буде дизельних моделей. Зараз Volvo належить китайцям, які оголосили, що будуть робити акцент на гібриди і електромобілі.
Toyota
У березні нинішнього року під час Женевського автосалону компанія Toyota оголосила про те, що вона поступово відмовиться від дизельних автомобілів. При цьому японці продовжать випускати і розробляти гібридні моделі з бензиновим мотором.
Suzuki
Suzuki поступово відмовляється від дизельних автомобілів. Невеликий позашляховик Jimny нового покоління, наприклад, має в своїй лінійці двигунів тільки бензинові агрегати.
Smart
Smart планує до 2022 року випускати тільки електромобілі. Це будуть маленькі, але дуже сучасні автомобілі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Все для любителей музыки в одном магазине Играть на гривны - в каких валютах более выгодно делать ставки? Великий вибір торгових стелажів високої якості Развивающие игры для детей Что такое копирайтинг, зачем нужны копирайтеры?

Последние новости