У Рівному п'яний на Mercedes на смерть збив школярку

04.11.2018 1:26 1

У Рівному п'яний на Mercedes на смерть збив школярку

Однокласник дівчинки знаходиться в важкому стані.
У Рівному на Севастопольській вулиці ввечері 2 листопада сталася смертельна аварія. Водій «Mercedes-Benz Vito» збив двох пішоходів. В результаті ДТП 16-річна школярка загинула, а її однокласника госпіталізували. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі області, передає daily-news.com.ua
Стан вижив школяра лікарі оцінили як важкий.
«Відповідно до медичним огляду водій перебував у стані алкогольного сп'яніння: алкотестер показав 2,75 проміле», - сказано в повідомленні.
Водій був затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.
«Слідчим слідчого управління підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», - йдеться в повідомленні.
Читайте також: ДТП на Житомирщині: дві фури стикнулися "лоб в лоб"
Транспортний засіб у водія було вилучено та поміщено на штрафмайданчик. Розслідування триває.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Блокноты и канцтовары оптом и в розницу в «Стикере» Итальянская пряжа в ассортименте по доступным ценам Лечение от игромании в Харькове Как термокружки с логотипом помогают продвигать бренды: опыт успешных компаний Максим Поляков и Ассоциация Noosphere организовали BestRoboFest в Днепре

Последние новости