Чорноморець заборонив уболівальникам відвідувати стадіон

03.11.2018 21:25 1

Чорноморець заборонив уболівальникам відвідувати стадіон

Чорноморець заявив на офіційному сайті, що матч 14-го туру УПЛ проти Зорі пройде без глядачів.
Про це пише видання daily-news.com.ua
Рішення грати при порожніх трибунах клуб мотивував «масовими грубими порушеннями правил поведінки для глядачів» під час останніх двох зустрічей на стадіоні, а також неготовністю правоохоронних органів гарантувати безпеку під час поєдинку з Зорею.
Прогноз на матч Чорноморець - Зоря
Чорноморець обіцяє, що придбані квитки на недільний матч будуть дійсні на наступну домашню гру проти Арсеналу-Київ. Власники абонементів отримають знижку в розмірі ціни квитка на один матч при продовженні на другий етап сезону.
У минулому домашньому матчі Чорноморець програв Карпатам з рахунком 0: 5, а всього у одеситів сім поспіль поразок в УПЛ, а також вісім поразок в дев'яти матчах у всіх турнірах. Єдина перемога була в цих іграх було здобуто в Кубку України проти Олександрії 26 вересня, коли гості грали резервним складом.
Читайте також: Товариський матч Україна-Туреччина можуть перенести з Дніпра
В останній раз в рамках чемпіонату Чорноморець будинку перемагав Десну (1: 0) 12 серпня. Було це ще до зміни газону на стадіоні Чорноморець.
Початок матчу Чорноморець - Зоря о 19:30.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Незабутній відпочинок у Трускавці за гарячими пропозиціями Аквариумные рыбки в квартире Преобрази свой организм с помощью фитокомплексов Як вирішити проблему з встановленням кондиціонера Собственная разработка и производство заправочных станций

Последние новости