Регіна Тодоренко поспілкувалася з Поліною Гагаріною

03.11.2018 11:25 0

Регіна Тодоренко поспілкувалася з Поліною Гагаріною

Регіна Тодоренко анонсувала новий випуск свого шоу "П'ятниця з Регіною".
Про це пише СобКор.
Новою гостею артистки стала російська співачка Поліна Гагаріна.
Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Тодоренко показала фотографію зі зйомок її шоу "П'ятниця з Регіною". На знімку телеведуча пише інтерв'ю зі своєю гостею Поліною Гагаріною.
Регіна розвалилася в кріслі і весело регоче, тримаючись за вагітний живіт. Її волосся зібране у високий хвіст, а кілька пасом спадає на обличчя. Для зйомок шоу Тодоренко наділа ніжну бежеву сукню і довгі коричневі ботфорти.
"Регіна – крута", "Таке душевне інтерв'ю вийшло", "Регіна – молодець", "Регіна така плюшечка", "Регіна ти така молодець! Завжди посміхаєшся", "Ось це я розумію шоу, без алкашки, адекватні питання, конкурси! Респект Регіна! Удачі тобі у всіх твоїх проектах!", "Регіночка, ну коли вже ти розродишся, бідолаха? Так важко з таким пузом ще й працювати", "Молодець Регіна, так тримати!", "Ти така смішна і одночасно мила", - хвалять вагітну Тодоренко шанувальники.
Читайте також: Вагітна Тодоренко продовжує заробляти гроші
А ось гостю Регіни її підписники розкритикували. Поліну Гагаріну називають жеманною, жадібною і злою. В її адресу посипалося чимало образ і невтішних коментарів.
Регіна Тодоренко поспілкувалася з Поліною Гагаріною
"Гагаріна дуже здивувала: завжди здавалася такою м'якою і світлою, а тут постала досить негативною, похмурою, замученою. А комплекси з приводу зайвої ваги і зовнішнього вигляду, божечки, що з нею сталося?", "Регіна каже про неї, що вона типу "різна" така. Гагаріна зла, нервова, різка, зажерлива – вона завжди такою була, хто її краще знає, та й вона не приховує це", "Регіна називає її різнобічною через делікатність, це зрозуміло. Але людям "наглядаючим" за Гагаріною уважно, відразу стає очевидним, це головна риса характеру Гагаріної – жеманність", - пишуть користувачі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ивент-агентство полного цикла Прищепкин Event-Team Ресторан «Феникс» роскошное заведение для свадьбы Жалюзи по выгодной цене в Одессе Лучший софт на лучшем игровом портале Лечение алкоголизма в Харькове: куда обращаться?

Последние новости