Jaguar представив оновлений спорткар F-Type

31.10.2018 7:05 0

Jaguar представив оновлений спорткар F-Type

Представлені спеціальні версії купе і кабріолета Jaguar F-Type.
Британський преміальний бренд Jaguar показав спеціальну модифікацію свого спорткара Jaguar F-Type, яку назвали Chequered Flag, передає daily-news.com.ua
Таку версію випустили з нагоди 70-річного ювілею спортивних машин марки.
Згідно з інформацією, отриманою від прес-центру Jaguar, новинка приїде і до російських дилерам. Збір замовлень почнеться до кінця поточного року, а ціни на спорткар поки засекречені.
В основі новинки лежить архітектура Jaguar F-Type Dynamic в кузовах купе і кабріолет. Новинка обзавелася чорним контрастним верхом, розширеними дверними порогами, колісними дисками розміром 20 дюймів і гальмівними супортами, пофарбованими в яскраво-червоні кольори.
Інтер'єр обшили темною шкірою Windsor, а також Jaguar F-Type Chequered Flag забезпечили накладкою, виготовленої з темного матового алюмінію. Водій зможе скористатися мультимедійним центром Touch Pro, що підтримує служби Apple CarPlay і Android Auto.
Підкапотний простір особливого спорткара займає 4-циліндровий бензиновий мотор сімейства Ingenium з продуктивністю в 300 кінських сил.
Читайте також: Легендарна модель Skoda стала позашляховиком
Крім нього передбачений 6-циліндровий 3-літровий агрегат з віддачею 340 і 380 «конячок». Установки наводяться в дію 8-швидкісний КПП з системами заднього і повного приводу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать качественный ортопедический матрас на кровать Улучшение ссылок и расширение их возможностей Профессиональная корейская косметика из натуральных компонентов Создание современных интерьеров в Харькове Доставка суши в Днепропетровске

Последние новости