Британській телеведучій відмовили в роботі через розмір грудей

23.10.2018 11:26 4

Британській телеведучій відмовили в роботі через розмір грудей

Відома британська телеведуча Керол Вордерман розповіла про недостойну поведінку керівництва каналу «Бі-бі-сі» по відношенню до неї.
Журналістка повідомила в інтерв’ю ITV, що на початку її кар’єри представник цього ЗМІ відмовив їй в наймі на роботу через «недостатньо великі груди». Про це пише daily-news.com.ua
За словами 57-річної Вордерман, вона неодноразово стикалася з утисками. Коли їй було трохи більше 20 років, вона призначила робочу зустріч одному з керівників «Бі-бі-сі».
Чоловік запізнився на годину, поклав ноги на робочий стіл і заявив, що її груди недостатньо великі. «У тебе немає шансів», – сказав він. До цього моменту Вордерман вже кілька років успішно вела телепередачу Countdown на Channel 4.
За словами журналістки, в кінці XX століття в тележурналістиці панувала неприємна атмосфера, в якій чоловіки постійно гнобили дівчат. Зараз 57-річна Вордерман дозволяє собі ходити на вечірки і «відриватися», як завжди того хотіла.
Жінка впевнена, що саме тому вона зараз не хоче заводити ніякі відносини. Завдяки розвитку суспільних поглядів вона нарешті може зайнятися собою, не боячись докорів.
Читайте також: Ці фізичні вправи активують роботу мозку
Вордерман прославилася як ведуча телепередачі Countdown. Вона була обличчям шоу протягом 26 років. Зараз журналістка займається іншими проектами, в тому числі веде щорічну премію Pride of Britain.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Игровые автоматы Hot Hare Software Новейшее игровое заведение онлайн Супер Слотс Быстрая оценка недвижимости в Украине Женские боди для привлекательных и уверенных в себе женщин Як ефективно лікувати алкогольну залежність?

Последние новости