Виявлено нову корисну властивість чорного чаю

18.10.2018 22:08 0

Виявлено нову корисну властивість чорного чаю

[u][/u]Названий кращий напій для профілактики діабету.
Дослідники з Женеви заявили про те, що вживання чорного чаю є дієвою профілактикою діабету другого типу.
Про це пише daily-news.com.ua
Швейцарські вчені, що входять в дослідницьку групу Data Mining International, змогли переконатися в здатності чорного чаю знижувати ризик розвитку діабету 2 типу. Попередньо ними були проаналізовані дані про жителів 50 країн. Ці дані стосувалися способу життя (харчових звичок) і захворюваності діабетом.
За словами фахівців, вживання зеленого і білого чаю також пов'язано з профілактичну дію щодо цукрового діабету, однак чорний чай значно перевершує їх. Можливо, це якось пов'язано з процесом ферментації, допускають вчені. Якими саме механізмами обумовлений ефект чаю на діабетиків вони поки відповісти не можуть.
Читайте також: Лікарі назвали найкращі дієтичні каші
Відомо, що чорний чай добре допомагає худнути. Згідно з даними, опублікованими в European Journal of Nutrition, цей напій специфічним чином впливає на кишкову мікрофлору. Вживання чорного чаю стимулює зростання бактерій, завдяки яким організм не накопичує жир.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать пакеты саше по доступной цене Легальный пригон автомобиля из США в Украину Как купить отопительные батареи и не потратить деньги зря? Лучший юрист по арбитражным делам в Москве ЖК POLARIS – уникальная концепция и доступная стоимость

Последние новости