Огляд матчів українських тенісисток на турнірі в Люксембурзі

18.10.2018 8:05 0

Огляд матчів українських тенісисток на турнірі в Люксембурзі

Українські тенісистки Даяна Ястремська та Катерина Козлова з різним підсумком завершили матчі першого кола на турнірі WTA International в Люксембурзі з призовим фондом € 250,000.
Ястремська після гучної перемоги на турнірі в Гонконзі в тригодинному трилері впоралася 168-й ракетці світу Варварі Лепченко, пише daily-news.com.ua. Після бездоганного старту Даяна в другому сеті за рахунку 6: 5 на прийомі не реалізувала три матч-боли, а на тайбрейку дозволила американці відігратися з рахунку 3: 6.
У вирішальному сеті вже українка продемонструвала характер, відігравшись з рахунку 2: 5. У 12-му геймі Ястремська на своїй подачі пішла від подвійного матч-бола, а на вирішальному тайбрейку на матч-болі пішла в відчайдушну атаку і таки змусила Лепченко зробити помилку.
За чвертьфінал в Люксембурзі Даяна Ястремська посперечається з екс-першою ракеткою світу Гарбінє Мугуруса.
Даяна Ястремська (Україна) - Варвара Лепченко (США) - 6: 2, 6: 7, 7: 6
Козлова в затяжному трьохсетовому матчі не змогла обіграти 79-ю ракетку світу Даліл Якупович. Тенісистка з Миколаєва у вирішальному сеті вела 2: 0, але в кінцівці матчу двічі віддала свою подачу і не реалізувала два брейк-поінт.
У матчі з Якупович Козлова подала 4 ейси, допустила одну подвійну помилку, реалізувала 5 з 12 брейк-поінтів і виграла 68% м'ячів з першої подачі.
Катерина Козлова (Україна) - Даліла Якупович (Словенія) - 6: 7, 6: 3, 4: 6
Читайте також: Українська важкоатлетка порвала світовий рекорд
Нетривалий виступ в Люксембурзі принесло Катерині Козлової тисячу п'ятсот п'ятьдесят-два євро призових і 1 очко в рейтинг WTA.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

"Ваша Готівочка" видає кредит онлайн на карточку за 15 хвилин Поломоечная машина сделает за вас всю грязную работу Магазин стройматериалов в Одессе с отличными ценами Разработка дизайна упаковки Екстремальний відпочинок в Івано-Франківську

Последние новости