Футболіста-дебошира в СІЗО нагодували локшиною

15.10.2018 5:16 0

Футболіста-дебошира в СІЗО нагодували локшиною

Відповідальний секретар Громадської спостережної комісії по Москві Іван Мельников розповів, що передали рідні півзахиснику "Краснодару" Павлу Мамаєву в СІЗО.
Про це пише СобКор.
Нагадаємо, 11 жовтня Мамаєв, а також нападник "Зеніту" Олександр Кокорін були взяті під варту до 8 грудня через підозри в нападі на водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової Віталія Соловчука, а також на двох чиновників Мінпромторгу.
Читайте також: У вентиляції: ув’язненого Лук’янівського СІЗО знайшли
"Вони всі поїли, і з їхнього боку не було якихось скарг. Це відноситься і до харчування - їсти можна. Павло Мамаєв сказав, що не на курорті перебуває. Він розуміє, що несе відповідальність за скоєне. Павло отримав передачку - як розумію, від батька. Там локшина швидкого приготування, солодощі і так далі. Брати Кокоріни поки ще не отримали передачку від рідних", - сказав Мельников в ефірі телеканалу "Москва 24".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ремонт пассивной системы безопасности авто в Киеве Закажите цветы, чтобы порадовать себя и своих близких Промокод 1xbet Украина: бонусы и акции от платформы Работа за границей для украинцев Переваги покупки однокімнатної квартири

Последние новости