З'явилися свіжі списки найбільш злісних прогульників Ради

27.09.2018 18:05 2

З'явилися свіжі списки найбільш злісних прогульників Ради

Лише 43% народних депутатів були присутні на всіх пленарних засіданнях Верховної Ради у вересні.
Про це повідомляє Всеукраїнська громадська організація "Комітет виборців України", зраджує daily-news.com.ua.
У повідомленні наголошується, що всі пленарні засідання парламенту відвідали 180 з 423 (43%) нардепів у вересні. Найвищі показники відвідування в Радикальної партії Олега Ляшка та Блоку Петра Порошенка.
- У середньому на засіданнях були відсутні 12% депутатів Радикальної партії Ляшко, 14% - БПП, 16% - "Народного Фронту", 18% - "Батьківщини" і 22% - "Самопомочі" - йдеться в повідомленні.
Найбільший відсоток прогулів в групі "Воля Народу", фракції "Опозиційного блоку" і групі "Відродження". На засіданнях Ради в середньому були відсутні з невідомих причин 38% депутатів "Волі Народу", 29% - "Опозиційного блоку" і 25% - "Відродження".
На пленарному засіданні 20 вересня, під час якого було призначено нових членів Центральної виборчої комісії був найвищий показник відвідуваності за 2018 рік. На момент голосування в залі були відсутні лише 39 депутатів.
Крім того, повідомляється, що 10 депутатів взагалі не були на жодному засіданні. Серед них Євген Мураєв, Дмитро Ярош, Лев Підлісецький, Юрій-Богдан Шухевич.
- Традиційно не були присутні в Раді депутати-втікачі Євген Бакулін, Олександр Онищенко та Сергій Клюєв, - наголошується в повідомленні.
Також не відвідували засідання В'ячеслав Костянтинівський і Андрій Журжій, які заявили про складання повноважень, а також Надія Савченко, яку утримують під вартою.
Читайте також: Настя Каменських похизувалась формами у відвертій сукні
Офіційно депутати пропустили засідання Ради з невідомих причин. Тобто, не через хвороби або відрядження.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Інтернет журнал про бізнес Печать на футболках в Киеве Способи та напрямки застосування етиленгліколю 6 неоспоримых преимуществ изделий, изготовленных из конопляного полотна или пряжи О жизни на сайте «Жизнь»

Последние новости