Нова "двадцятка": НБУ ввів в обіг оновлену купюру

25.09.2018 10:26 0

Нова

Нацбанк увів в обіг оновлену купюру в 20 гривень
Гроші старого зразка виводитимуть з обігу поступово.
Відсьогодні, 25 вересня, Нацбанк презентує 20 гривень нового зразка. Онлайн-трансляція Нацбанк презентує 20 гривень нового зразка. Онлайн-трансляція Нацбанк ввів в обіг оновлену банкноту 20 гривень зразка 2018 року.
Загалом, випустять спочатку близько п'яти мільйонів штук купюр цим номіналом.
У дизайні основні мотиви оформлення банкноти майже не змінилися - залишилися портрет письменника Івана Франка, зображення Львівської опери. Також купюра зберегла колір - зелений.
Після введення в обіг нових 20-гривневих банкнот громадянам не потрібно буде обмінювати банкноти попереднього зразка на нові, зазначили в НБУ. Оновленими банкнотами регулятор поступово заміщуватиме зношені та пошкоджені 20-гривневі банкноти зразка 2003 року.
Читайте також: Українська цибуля продовжує дорожчати
Оновлення банкнот гривні Національний банк розпочав з банкнот номіналом 100 гривень зразка 2014 року (в обігу – від березня 2015-го) та 500 гривень зразка 2015 року (в обігу – від квітня 2016-го).

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Смартфоны Samsung в Comfy по лучшим ценам Торговые аквариумы для продажи живой рыбы Размещение в лучшей гостинице "Джинтама-Бриз" Відмінні бонуси від казино Вулкан Навіщо потрібні механічні ліжка

Последние новости