Ему замість курчат: фермер виростив незвичайних домашніх вихованців

23.09.2018 15:28 0

Ему замість курчат: фермер виростив незвичайних домашніх вихованців

Фермер Джордж Осгуд вирішив купити через інтернет кілька яєць, щоб помістити їх в інкубатор і виростити курчат.
Про це пише СобКор.
Однак, коли чоловік побачив, що продаються яйця ему, довго не роздумував, адже йому здалося дуже цікавим роздобути таких незвичайних птахів в якості домашніх вихованців.
Джордж придбав 4 яйця, адже продавець запевняв, що шанс на успішне вилуплення пташенят становить 50%. Втім, фермеру не дуже пощастило, адже на світ з'явилося всього одне ему, що отримав кличку Пол. Правда, незабаром з'ясувалося, що пташеня жіночої статі, але ім'я «прилипло», і Пол став Полою.
Читайте також: Китаєць купив "песиків", які перетворилися на ведмедів
Чоловік розповів, що всій його родині довелося добряче повозитися, адже Пола вилупилася дуже слабенькою, а через деякий час ще й захворіла рідкісним інфекційним захворюванням.
Зараз Джордж з гордістю публікує фото і відео зі своєю питомицею, яка підросла і зміцніла. Чоловік жартує, що у Поли є всього одна «проблема».
Товариська улюблениця активно контактує з усіма мешканцями ферми, так що у неї, схоже, виникла проблема з самоідентифікацією.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Продажа вещей секонд-хенд оптом для Голосование в интернете и его особенности О жизни бизнесмена, его увлечениях и видении путей развития кофейного рынка в США Каталог качественных джинсов для женщин Чистота в доме залог здоровья

Последние новости