Дослідники встановили необхідну дозу шампанського - не більше 100 мілілітрів на день, що складає близько трьох келихів на тиждень.
Про це пише СобКор.
Фахівці стверджують, що правильне вживання цього напою може не тільки позбавити організм від різних стресових впливів, але і значно знизити ризик нейрофізіологічних захворювань. Крім того, шампанське в невеликих порціях стимулює роботу мозку.
Експерти пояснюють властивості ігристого вина тим, що виноград, з якого його роблять, містить певні антиоксидантні речовини, що бояться з факторами, що викликають старіння.
Читайте також: Дієтологи попередили, чому не треба вживати гарячу їжу
Алкоголь в силу своїх властивостей є об'єктом вивчення наукового співтовариства по всьому світу. Нещодавно мексиканські вчені провели дослідження, в результаті яких з'ясували, що помірне вживання текіли допомагає людині схуднути.
Інша ж команда міжнародних експертів виявила, що прийняття дозованих порцій вина може істотно продовжити життя.
Загрузка...