Міноборони США замовило фізикам створення «неможливого двигуна»

18.09.2018 13:46 0

Міноборони США замовило фізикам створення «неможливого двигуна»

Міноборони США виділило британським фізикам грант на створення аналога «неможливого двигуна» EmDrive. Про це пише daily-news.com.ua
Він повинен працювати без палива, повідомляється на сайті Плімутського університету, Великобританія.
Доктор Майк Маккаллох, який висунув теорію квантової інерції, що виникає в результаті випромінювання Унру, отримав від агентства DARPA 1,3 мільйона доларів на вивчення і створення двигуна, який працює без палива. Його минулі роботи присвячені спробам пояснити принцип роботи «неможливого» двигуна EmDrive.
«Я впевнений, що квантова інерція стане справжнім переворотом в освоєнні космосу, – заявив Маккаллох. – В кінцевому рахунку це може означати, що нам не знадобиться паливо для запуску супутників. Все, що буде потрібно – джерело електроенергії, на кшталт сонячної енергії».
Читайте також: Стратегічний безпілотник США проводив розвідку поблизу Донецька
EmDrive являє собою пристрій у формі конуса з магнетрона (генеруючого мікрохвилі) і резонатора (накопичує енергію їх коливань). Така конструкція дозволяє, за словами творців, перетворювати випромінювання в тягу.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Запасные части для стиральных машин с доставкой по Украине Имена для мальчиков и девочек Только самые интересные новости из мира бойцов Максим Поляков и Ассоциация Noosphere организовали BestRoboFest в Днепре МТС-БЕТОН: услуги строй.техники, доставка строй.материалов.

Последние новости