Медики розказали про цілющі властивості каш

16.09.2018 17:16 0

Медики розказали про цілющі властивості каш

Злаки мають половину білків і вуглеводів, які є найважливішими компонентами здорового харчування.
Про це пише СобКор.
Учені Гарвардського університету з’ясували: щоденне споживання каші сприятливо впливає на самопочуття людини і збільшують тривалість життя. Тому каші так необхідні в раціоні кожного.
Вівсянка
Вівсяна каша ефективно переробляє токсини і жири, які накопичуються в нашому організмі. Регулярне вживання вівсянки покращує обмін речовин і спалює зайву вагу. Вівсянка відмінно поєднується з молоком, медом, фруктами та сухофруктами.
Рис
Рисова каша сприятливо впливає на розумові здібності, завдяки широкому набору амінокислот, що містяться в ній. Вважається, що неочищений рис набагато корисніше, так як багатий на корисні вітаміни категорії B.
Пшоно
Пшоняна каша – відмінний вибір для профілактики захворювань серцево-судинної системи. Її рекомендують вживати людям, що займаються фізичною активністю. У пшоні міститься величезна кількість вітамінів і мінералів: кальцій, селен, магній, марганець, срібло, залізо, цинк, мідь. Каша відмінно поєднується з горішками і гарбузом.
Гречка
Гречана каша рекомендується людям після важких операцій на шлунково-кишковому тракті. Також її часто радять в якості засобу для схуднення. Вважається, що гречка підсилює чоловічу потенцію. Гречка, як і пшоняна каша, багата на залізо, кальцій, магній і селен. Крім того, в ній містяться вітаміни A і Є.
Перловка
Перлова каша — важливе джерело мелатоніну, який перешкоджає процесам старениям і впливає на почуття бадьорості. У перловцi також містяться вітаміни групи В, вітамін К, вітамін PP.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Каталог оригинальный запасных частей для авто из Китая Нашумевшая новинка может стать вашей Кремация тела умершего и сопутствующие услуги в Киеве Захват столичной недвижимости Андреем Волковым О нас. Что мы умеем в «Фабрике Рекламы».

Последние новости