Ситуація на Донбасі не змінилася, - Волкер

16.09.2018 15:15 0

Ситуація на Донбасі не змінилася, - Волкер

Вбивство очільника самопроголошеної «Донецької народної республіки» Олександра Захарченка суттєво ситуації на Донбасі не змінило.
Про це пише СобКор.
Спецпредставник США з питань України Курт Волкер зауважив: «Оскільки Росія контролює цю територію, то незалежно від його вбивства, немає ніяких змін в ситуації. Вони контролюють військові сили, продовжують тиск на Україну і продовжують фазу конфлікту».
Волкер вважає призначення виборів у самопроголошених республіках кроком назад в імплементації Мінських домовленостей та додав, що такі вибори є незаконними. Сполучені Штати підтримують проведення місцевих виборів на Донбасі після досягнення умов безпеки, але наразі цих умов для волевиявлення не досягнуті, і законні вибори провести неможливо.
Читайте також: Курт Волкер потроллил Россию на переговорах в Минске
Крім того Волкер наголосив, що неможливо виконати всі умови РФ щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, зокрема, вести прямі переговори з бойовиками.
«Росія наполягає на тому, щоб це була обмежена (миротворча місія), тільки для того, щоб захищати спостерігачів ОБСЄ, а не для того, щоб була гарантована безпека в регіоні. При цьому вона наполягає, щоб велися переговори безпосередньо з так званими «народними республіками», а не з самою Росією», – наголосив він.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Правильное питание – залог вашего здоровья Летние шины. Как правильно сделать выбор Великий вибір плюшевих ведмедиків 200 см За две недели более 35 объектов недвижимости лишились своих законных владельцев Качественные USB-кабели в разных ценовых категориях

Последние новости