Медики розповіли про хвороби слухняних дівчаток

16.09.2018 10:00 0

Медики розповіли про хвороби слухняних дівчаток

Науковці стверджують, що від мігреней та проблеми з кістками найчастіше страждають жінки, які в дитинстві були відмінницями.
Про це пише СобКор.
Якщо в шкільні роки ви намагались виправдати сподівання батьків і приносили тільки хороші оцінки, то цілком ймовірно, що в дорослому віці вас мучитиме мігрень.
Справа в тому, що в таких випадках у дитини часто виникає почуття гніву, особливо коли треба відмовити собі у розвагах з однолітками. Подорослішавши такі люди швидко знаходять роботу, стають енергійними та сумлінними працівниками.
Читайте також: Медики розказали, про що свідчить денна сонливість
Але такий ентузіазм триває до першої невдачі. Після неї зникає бажання працювати та досягати певного результату.
Що робити в таких випадках? В першу чергу варто перестати відчуватися себе жертвою обставин. У вас точно є на кого покластись у цьому житті.
Не соромтесь просити про допомогу. Не беріть виконувати роботу, яка вам не під силу. Делегуйте свої обов'язки колегам на роботі, а вдома - чоловікові та дітям.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Новенькие байки по низкой цене Купить разные запчасти на мотоблок Купить качественные автотовары по доступным ценам в интернет-магазине UCAR Лучшие смартфоны современности тут Играть на гривны - в каких валютах более выгодно делать ставки?

Последние новости