Язви, висипи, сльозоточивість: жителі Криму скаржаться на наслідки хімічного викиду

11.09.2018 16:37 0

Язви, висипи, сльозоточивість: жителі Криму скаржаться на наслідки хімічного викиду

Жителі Армянська скаржаться на висипання і виразки в носі.
В тимчасово окупованому Криму в аптеках міста Армянськ через викиди відзначається великий попит на маски. Про це повідомляють Собкор.
Маски також роздають волонтери на вулицях міста.
"Дуже багато беруть. У нас за день весь пак масок пішов. Люди підходять, цікавляться, як користуватися масками. Багато знайомих, які виїхали з міста, тому є деяка тривожність з приводу того, що ми досі тут знаходимося" - зазначила одна з волонтерів.
Читайте також: Екологічна катастрофа в Армянську: люди перебувають в паніці. Фото
Провізор в аптеці підкреслила, що кожен другий скаржиться на одні і ті ж симптоми. "Висипання, сльозоточивість, виразки в носі, обпікає, пече в горлі, носі", - сказала вона.
Нещодавно з Армянська вивезли майже три тисячі дітей. Евакуація з проходила до самих сутінків, не вистачало автобусів. Найменших вивезли набагато пізніше, ніж старших школярів.
Назвати це евакуацією окупанти навідріз відмовилися. Студентів залишили в місті.
Ті, хто виїхав, скаржаться, що їх привезли в моторошні умови.
"Ми поїхали від хімії, а приїхали в номери з тарганами, пилом і брудом, сміттям, обпльованими стінами, не кажучи вже про постільну білизну, стани кімнат в цілому. Радує, що постіль взяли з собою. Невже ми заслуговуємо таке ставлення?! " - підкреслила одна з жінок. Після резонансу в соцмережах частину людей з дітьми переселили в інші оздоровниці.
Деякі незадоволені умовами проживання повернулися додому.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Доильные аппараты для коров Бесплатный сервис поиска врачей Качественные спортивные тайтсы от ForFitness Школа pole dance Лучшие сорта растений

Последние новости