У Києві відбулася масова бійка з різаниною. Відео

10.09.2018 12:18 3

У Києві відбулася масова бійка з різаниною. Відео

Конфлікт відбувся між двома компаніями молодиків і закінчився різаниною молодого одесита.
У Києві в районі Бессарабської площі вночі в неділю, 9 вересня, невідомі вдарили одесита ножем в груди. Конфліктували дві групи молодих людей.
Інцидент стався приблизно о 4:30. Згідно попередньої інформації, спір почався біля нічного клубу «Arena-City». В ході бійки було чути звук вистрілу. У одного з учасників конфлікту в руках був пістолет.
Вже через кілька хвилин обидві компанії перейшли дорогу у напрямку до Бессарабського ринку. Там бійка продовжилась. Один з її учасників відбивався рукояткою від пістолета. Крім цього, в хід пішли скляні пляшки. Через 7 хвилин до місця конфлікту прибули офіцери поліції.
Читайте також: У Києві п’яна жінка влаштувала ДТП. Відео
Як повідомляє українське видання «Країна» з посиланням на власні джерела в Національній поліціі, в ході конфлікту постраждав 27-річний одесит. Його госпіталізували з рваною раною грудної клітини, нанесеною ножем.
Пізніше з'ясувалося, що потерпілий приїхав до столиці з села Старосілля Тарутинського району Одеської області. Як пояснив сам одесит, близько 4 години ранку біля клубу на нього напала група невідомих чоловіків. Його вдарили ножем в груди. Нападників постраждалий не розгледів.
У потерпілого нічого не вкрали, тому в поліції вирішили, що напад було скоєно за хуліганським мотивом. Була заведена кримінальна справа.
Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ламинат от ПолMall – выгодный выбор Чудовий варіант для подарунка інтелектуала Как выбирать мотоблоки и мотокультиваторы Выдача лицензии на оптовую торговлю алкоголем за кратчайшие сроки Каток измельчитель — естественное улучшение характеристик плодородности почвы

Последние новости