Які автомобілі обирають українці

09.09.2018 19:50 0

Які автомобілі обирають українці

За перші шість місяців 2018 року в Україні зареєстровано 13,7 тисяч автомобілів, які мають електродвигун в якості силової установки.
Про це пише СобКор.
Розподіл продажів електромобілів та гібридних авто (з бензиновим та електричним двигуном) в Україні майже рівномірний, однак електричні дещо переважають.
За перше півріччя 2018 року в нашій країні придбали 7193 електричних авто та 6516 – гібридних. Це пов’язано з пільгами щодо ввезення повністю електричних авто, які на гібридні авто не розповсюджуються.
Читайте також: В Іспанії почали продавати літаючі автомобілі
Цікаво, що лідери обох категорій екологічних авто різні. Так, серед електромобілів беззаперечне лідерство утримає Nissan Leaf, серед гібридів – Toyota з кількома моделями.
Така ж ситуація – на світовому ринку. Однак якщо гібриди частіше купують нові чи майже нові, то більшість електромобілів – 4-5-річні.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ковані перила – це завжди родзинка у вашому будинку Майбутнє у турботі про здоров'я: "розумне" медичне обладнання Комп’ютерна діагностика автомобіля в СТО Гермес Лечение алкоголизма в Харькове: куда обращаться? Организация и подготовка свадебных торжеств

Последние новости