У Росії стартував єдиний день голосування

09.09.2018 12:10 0

У Росії стартував єдиний день голосування

Відкриття виборчих дільниць стартувало на Чукотці в 23:00 за московським часом (8:00 за місцевим), де жителі вибирають губернатора Чукотського автономного округу.
Про це пише СобКор.
Всього в єдиний день голосування в регіонах країни пройде понад 4,7 тисячі виборів різного рівня.
Зокрема, в 22 суб’єктах пройдуть прямі вибори губернаторів, пройдуть додаткові вибори в Держдуму по семи одномандатних округах в шести регіонах.
Читайте також: Санкції США проти Росії можуть прийняти в якості поправок до держбюджету
У Москві виберуть мера міста. На цей пост претендують п’ять осіб: чинний мер Сергій Собянін, Вадим Кумін від КПРФ, Михайло Дягтерєв від ЛДПР, Ілля Свиридов від партії «Справедлива Росія» і представник «Союзу городян» Михайло Балакін.
Столичні виборчі дільниці відкриються о 8:00, закриються – о 22:00.
Нагадаємо, що голова Центрвиборчкому Росії Елла Памфілова заявила, що не очікує високої явки на виборах.
«Я не хотіла б робити ніяких прогнозів, хоча ми прекрасно розуміємо, що зовсім недавно пройшла масштабна кампанія з виборів президента, це початок вересня, подивіться, яка погода чудова, багато ще у відпустках. Швидше за все, явка буде не дуже високою», – резюмувала вона.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

На чём легче научиться кататься Большой каталог продукции, необходимой в каждом доме CRM и ERP система в коробке Відмінний житловий комплекс РіверСіті Стоматология на Оболони Dentalwood станет верным помощником для всей семьи

Последние новости