Ситуація в зоні ООС: під Волновахою чути вибухи

29.08.2018 19:15 0

Ситуація в зоні ООС: під Волновахою чути вибухи

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила про закриття контрольного пункту в'їзду-виїзду в підконтрольному Україні селищі Новотроїцьке Волноваського району.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
"За спостереженнями СММ ОБСЄ, контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) в підконтрольному урядові Новотроїцькому тимчасово закритий через пожежі, які викликали детонацію мін у даному районі", - сказано в повідомленні.
За даними прес-служби Операції об'єднаних сил, у КПВВ "Новотроїцьке" введено режим "Червоний".
"Контрольно-пропускні операції тимчасово припинені. На даний час в безпосередній близькості від контрольного посту "Березове-2" горить суха трава. Від вогню детонують мінно-вибухові загородження та нерозірвані боєприпаси, що створює реальну загрозу життю та здоров’ю цивільного населення, яке слідує через лінію розмежування", - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що пропуск осіб та транспортних засобів в КПВВ "Новотроїцьке" буде відновлено після стабілізації ситуації.
Також повідомляється, що масштабне загоряння трави виникло внаслідок обстрілу бойовиками населеного пункту Новгородське, із застосуванням 82 мм мінометів та станкових протитанкових гранатометів.
Наразі пожежу локалізовано силами та засобами підрозділів Збройних Сил.
Читайте також: ГПУ опублікувала нові факти підтримки Росією бойовиків на Донбасі
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Видеокарты по доступной цене Самые интересные и полезные книги для детей Аквариумные рыбки в квартире Офисная мебель от производителя: тумбы для документов Спланируйте свой отдых с компанией «Веселый Турист»

Последние новости