Як звичайна ходьба може захистити від діабету

26.08.2018 13:08 0

Як звичайна ходьба може захистити від діабету

Відсутність фізичного навантаження негативно відображається на здоров’ї та може викликати таку примхливу хворобу як цукровий діабет.
Про це пише СобКор.
Ця хвороба в останні роки дуже помолодшала та все частіше вражає дітей. Також вона позбавляє людей, які мають надмірну вагу, можливості контролювати рівень цукру у крові.
Учені з Університету Макмастера в канадському Онтаріо установили, що на добу для захисту організму потрібно проходити не менше тисячі кроків. І це не залежить від того – маєте ви зайву вагу чи ні.
Нагадаємо, що цукровий діабет - це ендокринне захворювання, що розвивається від нестачі гормону інсуліну, який перестає виробляти підшлункова залоза. Тому ці процеси потрібно імітувати за допомогою ін’єкцій інсуліну та дотримуватися суворого режиму.
Внаслідок чого виникає гіперглікемія — стійке підвищення рівня глюкози у крові, яку потрібно постійно контролювати протягом усього життя.
Читайте також: У цих 10 продуктах цукру набагато більше, ніж вважалося раніше.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Осенью вопрос о цене на газ опять станет самым актуальным Высококачественные каркасные дома Лучшее место для приобретения гироскутера Сколько сезонов модели женской обуви могут оставаться модными Оплата ДТЭК с помощью сервиса Портмоне: быстро, легко, современно

Последние новости