Спеціалісти прогнозують серйозні магнітні бурі в найближчі дні

16.08.2018 15:36 0

Спеціалісти прогнозують серйозні магнітні бурі в найближчі дні

16 і 17 серпня на Землі буде відчуватися магнітна буря середньої сили. Також до кінця серпня геомагнітні збурення прогнозують 20 і 21 числа.[/b] Пише видання daily-news.com.ua
Геомагнітні бурі – це зміни в магнітному полі Землі, викликані активністю на Сонці. Питання їх впливу на здоров’я поки мало вивчене. Противники впливу бурь на людину говорять, що кожен день ми піддаємося більш потужним впливам магнітного поля – в метро, на залізниці, в тролейбусах, під час роботи електротехніки.
Прихильники вважають, що бурі можуть негативно відбитися на самопочутті метеозалежних людей і тих, хто страждає від серцево-судинних захворювань. Людям з підвищеним тиском радять пити більше води і обмежити вживання солі і солоних продуктів. Гіпотонікам – пити енергетичні трав’яні настойки.
Що стосується зв’язку магнітних бур з травматизмом і нещасними випадками на дорозі, то ніяких підтверджених даних цього немає.
Читайте також: Десять звичок, які значно продовжують життя
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить камеры? Интернет-магазин качественных автозапчастей Платежные терминалы оплаты без комиссии Автомобильные запчасти по демократичным ценам Качественные сейфы по отличным ценам

Последние новости