Держдеп США заявив, що Росія вивела на орбіту супутник, який поводиться аномально

15.08.2018 14:48 0

Держдеп США заявив, що Росія вивела на орбіту супутник, який поводиться аномально

Вашингтон висловив підозру, що Москва переслідує нові космічні озброєння.
Помічник державного секретаря Сполучених Штатів Америки з питань контролю над озброєннями Ілем Поблет заявив, що у жовтні 2017 року Росія вивела на орбіту новий супутник-інспектор, який "поводиться аномально". Про це повідомляє daily-news.com.ua.
Так, Вашингтон висловив підозру, що Москва переслідує нові космічні озброєння, включаючи мобільний лазерний комплекс для знищення супутників в космосі.
"Ми стурбовані аномальною поведінкою апарату, заявленого як "інспектор космічної апаратури"...Для США це ще одне підтвердження того, що дії Росії не відповідають її словам. Прагнення Росії до використання у військовій сфері космосу викликає занепокоєння, враховуючи нещодавну російську зловмисну поведінку", - зауважила він.
Наголошується, що справжнє призначення "супутника-інспектора" невідоме, адже його поведінка на орбіті несумісна з тими завданнями, які він повинен був виконувати раніше.
Читайте також: США створюють космічні війська
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие игры в онлайн режиме Работа разноробочим в Киеве Тонировка стекол в Киеве Микроудобрения для ваших растений Восточные боевые искусства: персональные и групповые занятия

Последние новости