В Криму анулювали карти Visa і MasterCard, видані одним із банків

14.08.2018 18:09 0

В Криму анулювали карти Visa і MasterCard, видані одним із банків

В окупованому Криму карти платіжних систем Visa і MasterCard, видані Генбанком, перестали обслуговуватися на території півострова.
Карти перестали працювати 14 серпня, хоча санкції щодо цього банку були введені ще в 2014 році, повідомляє daily-news.com.ua.
"Рішення про припинення обслуговування карт міжнародних платіжних систем було прийнято в зв'язку з санкціями США щодо російських банків. Блокування карт здійснилася тільки зараз", - йдеться у повідомленні.
У кримському Генбанку ситуацію не змогли прокоментувати. Керівництво закликало клієнтів переходити на російські карти "Мир".
"За кілька місяців до цього клієнти Генбанка отримали повідомлення про те, що їх картки Visa будуть найближчим часом анульовані. Генбанк є другим за розміром банком Криму", - повідомляється.
Зазначається, що у 2017 році для вирішення фінансових проблем банк передали інвестору - Собінбанку, і таким чином увійшов до групи банку "Росія". До акціонерів банку "Росія" відносяться, в тому числі, Геннадій Тимченко, Юрій Ковальчук і Микола Шамалов.
Читайте також: В США підписали оборонний бюджет
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

ЖК POLARIS – уникальная концепция и доступная стоимость Бани Киева: история, культура и современные тенденции Почему стоит покупать двери в специализированных магазинах дверей Игра с королевским шармом Основательница Jobian Ольга Чубенко дала советы в случае отказа въезда в Польшу

Последние новости